Koeien arrangement

Bezoek de koeien!

Tijdens je verblijf in onze boerderijlodges kun je op bezoek gaan bij de koeien. Kalfjes aaien, de melkkoeien bekijken en van alles horen van de boer, over het leven op de boerderij.

Weet jij bijvoorbeeld hoe veel water een koe drinkt per dag? En heb je wel eens gehoord van een mest-robot? Je krijgt de kans om een heerlijk glas verse melk te drinken. De details van dit arrangement lees je hieronder:

  • Deelname: vanaf 15 personen
  • Tijdstip: zaterdagmiddagen van 14.00 uur tot plm. 15.45 uur
  • Prijs: € 5,- p.p.

Locatie en bereikbaarheid: Het melkveebedrijf is op loopafstand van de boerderijlodges (plm. 10 minuten). Je loopt er via een unieke route naar toe. Voor minder-validen is het melkveebedrijf per auto bereikbaar.

Inbegrepen: wandelroute naar de boerderij, rondleiding door de boer, glas verse melk ‘uit de tank’, koffie/thee/ranja, een lekkernij en educatiemateriaal voor de kids

Geef bij de reservering van een boerderijlodges door dat je gebruik wil maken van het arrangement en met hoeveel personen (minimaal 15). Afrekenen kan bij Bart en Karin.

Informatie aanvragen

Logeren op het boerenerf in Delden

Het erf van boer Bart en boerin Karin in Delden is tijdens dit arrangement ook jullie domein. De boerenschuur op dit erf bevat vier 4-persoonslodges; en één 10-persoonslodge, die onderling te schakelen zijn tot grotere accommodaties.

Bart en Karin zullen tijdens je verblijf jullie gastheer en gastvrouw zijn. Ze vertellen je graag alles over de boerderij en de omgeving. Ieder seizoen is het weer een feest om op het erf te zijn midden in de natuur.

OP10 Delden in ‘t kort:

– Kies de lodge(s) die je nodig hebt, stem het af op het aantal personen.
– Een eigen houtkachel, vrijstaand bubbelbad, regendouche.
– Gelegen op het grootste particuliere landgoed van Nederland; Twickel.

Logeren – middenin de Twentse natuur

Twente heeft zoveel te bieden voor natuurliefhebbers; in welke vorm dan ook. Kom je met vrienden, je familie of het gezin bij ons logeren? Voor iedere groep is er genoeg te doen in dit landelijke en gastvrije stuk Nederland; Twente.

Het pittoreske stadje Delden ligt op een steenworp afstand van de boerderij. Hier vind je historische pandjes met horeca en winkels, maar ook museum No Hero bijvoorbeeld. 

De regio Twente kenmerkt zich door weidse vergezichten, het coulissenlandschap en het echte ‘noaberschap’. Dit alles komt allemaal samen in jullie verblijf in Delden en omgeving, een pracht stukje Twente op landgoed ‘t Twickel.

Wil je meer weten over de omgeving?
Kijk dan hier >

Logeren op ’t land in de stijlvolle lodge(s);
voel de natuur als een warme deken om je heen…
welkom in Twente!

 
Hier kom je weer
helemaal tot jezelf...

 

Kijk hier voor inspiratie
De voorkant van de groepsaccommodatie in Delden.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op!

De ingang van de groepsaccommodatie in Oldenzaal.