Picknick arrangement

Heerlijke genieten van een ontspannen picknick…

Neem de picknickmand mee en trek er op uit in de bossen van Landgoed Twickel.

De boerin voorziet je van een complete, luxe picknickmand met kleed, servies, bestek en naar keuze een wandel- of fietsroute. Mocht je fietsen willen huren, dan kan dat via ons. Je kunt kiezen voor een ‘lunchmand’ of een ‘middagmand’.  De inhoud is seizoensgebonden en met aandacht voor het milieu samen gesteld.

De ‘lunchmand’ bevat o.a. vers gebakken luxe brood, jam en kaas van Landgoed Twickel, rauwkost/salade, scharreleitjes van eigen erf, biologisch sap, koffie/thee, vers fruit, heerlijk zuiveltoetje, een zoete lekkernij.

De ‘middagmand’ bestaat o.a. uit vers gebakken luxe brood, rauwkost/salade, biologisch sap, fles wijn, vers fruit, olijven, Franse kaas, een zoete lekkernij.

Inclusief: wandelroute/fietsroute, servies, picknick-kleed en afgeleverd in de lodge.

 

2 personen €29,- (prijs per mand)

4 personen €49,- (prijs per mand)

Tip: Reserveer de picknickmand direct bij de boeking van je lodge(s). Afrekenen kan op de boerderij.

Bestelling van de picknickmand tijdens je verblijf op de boerderij ontvangen wij graag voor 17.00 uur (voor de volgende dag).

Kan besteld worden van 1 mei tot 1 oktober.

Informatie aanvragen

Logeren op het boerenerf in Delden

Het erf van boer Bart en boerin Karin in Delden is tijdens dit arrangement ook jullie domein. De boerenschuur op dit erf bevat vier 4-persoonslodges; en één 10-persoonslodge, die onderling te schakelen zijn tot grotere accommodaties.

Bart en Karin zullen tijdens je verblijf jullie gastheer en gastvrouw zijn. Ze vertellen je graag alles over de boerderij en de omgeving. Ieder seizoen is het weer een feest om op het erf te zijn midden in de natuur.

OP10 Delden in ‘t kort:

– Kies de lodge(s) die je nodig hebt, stem het af op het aantal personen.
– Een eigen houtkachel, vrijstaand bubbelbad, regendouche.
– Gelegen op het grootste particuliere landgoed van Nederland; Twickel.

Logeren – middenin de Twentse natuur

Twente heeft zoveel te bieden voor natuurliefhebbers; in welke vorm dan ook. Kom je met vrienden, je familie of het gezin bij ons logeren? Voor iedere groep is er genoeg te doen in dit landelijke en gastvrije stuk Nederland; Twente.

Het pittoreske stadje Delden ligt op een steenworp afstand van de boerderij. Hier vind je historische pandjes met horeca en winkels, maar ook museum No Hero bijvoorbeeld. 

De regio Twente kenmerkt zich door weidse vergezichten, het coulissenlandschap en het echte ‘noaberschap’. Dit alles komt allemaal samen in jullie verblijf in Delden en omgeving, een pracht stukje Twente op landgoed ‘t Twickel.

Wil je meer weten over de omgeving?
Kijk dan hier >

Logeren op ’t land in de stijlvolle lodge(s);
voel de natuur als een warme deken om je heen…
welkom in Twente!

‘De herfst zit er op...
tijd om weer naar iets uit te kijken.
Heb je al plannen voor de winter?'
Kijk hier voor inspiratie

Wil je meer weten?
Neem dan contact op!