Over OP10

Beste van 2 werelden

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als laborante, was het eind 2018 tijd voor mij – Marlijn Hovels – om het roer om te gooien. Het drukke werk van mij en mijn man bleek niet zo’n goede combinatie voor ons gezin (3 kinderen; 2 jongens en een meisje). Daarom zijn we op zoek gegaan naar een geschikt pand in de binnenstad van Oldenzaal om onze droom te realiseren; een groepsaccommodatie runnen. Ondertussen zijn het al 2 locaties; Delden is er ook nog bij gekomen. Op deze manier kan ik veel vanuit huis werken.

Kom je snel logeren?
Graag tot ziens, Marlijn

Waarom OP10?

De locaties in Delden én Oldenzaal hebben beide huisnummer 10, vandaar de naam.

Land en stad – 1 droom

Aan de hand van de vraag vanuit Twickel of wij iemand wisten voor het beheer van de boerderijlodges op Dubbelink Havezate hebben we daar zelf eens een heerlijk weekend met het gezin doorgebracht. Resultaat: we waren al snel enthousiast en hebben de ‘handschoen zelf opgepakt’.

Begin 2019 hebben we een oud winkelpand gekocht in hartje Oldenzaal. Het pand is helemaal gestript en zal medio 2020 gereed zijn voor gasten. Het pand – aan de Kortestraat 10 – zal een kleinschalige groepsaccommodatie worden, die ruimte biedt aan 10-15 personen.  De centrale plek en het historische karakter van het gebouw maken dat het een onderscheidende logeerplek wordt. 

 

Kom je snel logeren in Delden? Graag tot ziens!
Logeergroet, Marlijn

‘Heb je al plannen voor
de zomer?'
Kijk hier voor inspiratie

Wil je meer weten?
Neem dan contact op!