Over OP10

Beste van 2 werelden – stad én land

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als laborante, was het eind 2018 tijd voor mij – Marlijn Hovels – om het roer om te gooien. Het drukke werk van mij en mijn man bleek niet zo’n goede combinatie voor ons gezin (2 jongens en een meisje). Daarom zijn we op zoek gegaan naar een geschikt pand in de binnenstad van Oldenzaal om onze droom te realiseren; het runnen van een groepsaccommodatie. Op deze manier kan ik veel vanuit huis werken. Inmiddels zijn het 2 locaties geworden; OP10 Delden is er bij gekomen. 

Kom je snel bij ons logeren?
Graag tot ziens, Marlijn

Waarom OP10?

De locaties in Delden én Oldenzaal hebben beide huisnummer 10,
vandaar de naam.

Stad en land – 1 droom

We kregen de vraag vanuit Landgoed Twickel of wij iemand wisten voor het beheer van de boerderijlodges op Dubbelink Havezate… We werden zelf nieuwsgierig en hebben daar een heerlijk weekend met het gezin doorgebracht. Resultaat: we waren enthousiast en hebben de spreekwoordelijke ‘handschoen zelf opgepakt’.

Begin 2019 hebben we een oud winkelpand gekocht in hartje Oldenzaal. Het pand is helemaal gestript en sinds augustus 2020 gereed voor gasten. Het pand is een kleinschalige groepsaccommodatie, met ruimte voor 10-15 personen. De centrale plek in combinatie met het historische karakter maken dat het een onderscheidende logeerplek is. 

Kom je snel logeren in Delden of Oldenzaal? Graag tot ziens!
Logeergroet, Marlijn

 
Hier kom je weer
helemaal tot jezelf...

 

De voorkant van de groepsaccommodatie in Delden.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op!

De ingang van de groepsaccommodatie in Oldenzaal.